Nye tiltag, nye muligheder

Hen over foråret er der sket en del ændringer til gavn og glæde for brugerne. Nedenfor kan ses nogle af de forskellige ændringer i ord og i billeder.

  •  Bækkehuset har hele stedet dvs. der skal ikke deles med en spejdergruppe eller en børnehave. Så nu kan der være hele 2 grupper samtidig eller man kan reservere hele stedet hvis man er en årgang på tur eller flere børnegrupper. Det er også muligt at holde sommerfest eller overnatning på stedet.
  • På arealerne bag Bækkehuset er der kommet en pilemark. Her er der plantet 300 stiklinger som gerne skulle vokse sig store i løbet af nogle år.
  • Lokalerne har ændret udseende køkkenet har fået nye møbler og opslagstavler, hvor der kan læses om de praktiske ting eller ses billeder fra forskellige arrangementer. Lokalet ud mod græsset er ved at blive indrettet så der nu kan sidde 25 børn ved besøg.
  • Der er indkøbt forskellige ting til supplering og fornyelse af udstyret. Som noget nyt kan der nu tilbydes 12 waders i forskellig størrelse fra str. 37-45. De hænger i det store depotrum.