Aktiviteter

Under dette faneblad er der masser af forslag til aktiviteter. De er forsøgt grupperet i underkategorier. Da der allerede findes et væld af forslag til hvad man kan lave på mange portaler, er dem som ligger her, noget som ikke umiddelbart findes andre steder, eller også er det aktiviteter/undervisningsforløb som er særligt tilpassede til stedet og mosens særlige natur.

  • Faglige aktiviteter som har udgangspunkt i stedet, området og Vallensbæks Mose.
  • Friluftsaktiviteter omfatter aktiviteter, lege og konkurrencer, hvor vægten ligger på det underholdende eller det sociale. Denne kategori spænder vidt fra børnehavebørn til voksne.
  • Bålopskrifter er til brug og inspiration for alle. Send gerne gode opskrifter til os, så lægger vi dem ind til glæde for alle.

HUSK at besøge disse portaler, hvor findes der en masse undervisningsforløb og aktiviteter til alle fag:

  • Skoven i Skolen –   er en side med masser af inspiration til undervisning og aktiviteter i det højloftede klasseværelse. Siden er spækket med ideer til undervisning og sociale aktiviteter i uderummet.

www.skoveniskolen.dk

  • Naturkatapulten – siden  er en del af Danmarks Naturfredningsforenings meget store tilbud af aktiviteter i naturen for små og store. Her kommer ugentligt nye aktivitetsforslag som passer til årstiden.

www.naturkatapulten.dk